Menu
Winkelwagen

Brand Pictogrammen

Dit Pictogram brandblusser bordje is een belangrijk onderdeel van de veiligheid in openbare gebouwen, kantoren, scholen, zorginstellingen en andere openbare ruimtes. Het bordje bevat een duidelijk pictogram van een brandblusapparaat met vlam, waardoor de locatie van de blusser eenvoudig en snel ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Het Pictogram Brandmelder Handmelder bordje is een essentieel onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in openbare gebouwen, kantoren, scholen, zorginstellingen en andere openbare ruimtes. Het bordje is voorzien van een duidelijk pictogram van een handbrandmelder met vlam, waardoor de locatie v..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Pictogram brandslanghaspel bordje. Bordje met pictogram van een brandslanghaspel met vlam voor het aanduiden van de locatie van de haspel. Kan worden geplaatst op een muur, wand of raam, maar kan ook worden gebruikt op een brandslanghaspelkast. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig 2mm dik k..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

BRAND PICTOGRAMMEN

Bij 123huisnummerbordje.nl bieden wij een uitgebreid assortiment aan brand pictogrammen borden en andere pictogrammen die de veiligheid en brandveiligheid in uw pand vergroten. Onze borden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, zoals Dibond en PVC, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten gebruik.

 

Onze brand pictogrammen borden zijn ontworpen volgens de geldende veiligheidsnormen en zijn voorzien van duidelijke symbolen en teksten. Hierdoor weet iedereen in uw pand welke acties ze moeten ondernemen in geval van brand of andere noodsituaties. Naast de standaard brand pictogrammen, bieden wij ook borden met specifieke pictogrammen zoals het pictogram voor een brandblusser of vluchtweg.

 

BRAND PICTOGRAMMEN - VEILIGHEIDSSIGNALERING VOOR BRADVEILIGHEID

Bij 123huisnummerbordje.nl streven wij naar snelle levering van onze producten, zodat u zo snel mogelijk uw pand kunt voorzien van de benodigde veiligheidspictogrammen. Bovendien bieden wij onze borden aan tegen scherpe prijzen, zodat u uw pand brandveilig kunt maken zonder hier te veel voor te betalen. 

Onze brand pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, zodat u altijd het juiste pictogram kunt vinden voor uw situatie. Of het nu gaat om een pictogram voor de locatie van de brandblusser, een brandalarm of de nooduitgang, wij hebben het allemaal in ons assortiment.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te adviseren bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste brand pictogrammen borden en bevestigingsmaterialen, zodat u deze veilig en gemakkelijk kunt monteren.