Menu
Winkelwagen

PICTOGRAMMEN

Dit kwalitatieve kunststof bordje is perfect voor het aanduiden van een plek waar afval gedeponeerd kan worden. Het bordje heeft een blauwe kleur en bevat een duidelijk pictogram van een afvalbak.   Bij het bestellen van dit product kunt u kiezen welk materiaal u wilt gebruiken, afhank..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
   Dit blauwe bordje is speciaal ontworpen om aan te geven dat er in een bepaalde ruimte informatie verkrijgbaar is. Het bordje is gemaakt van kunststof/aluminium dibond en is voorzien van een kwalitatieve UV printen, waardoor het een duurzame en professionele uitstraling heeft. &..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit bordje met het pictogram van een persoon met kind is een ideale oplossing om de locatie van een verzorgingsruimte voor baby's en kleine kinderen aan te geven. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en is voorzien van een kwalitatieve UV-print, waa..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit blauwe bordje is bedoeld voor het aanduiden van een ruimte met een douche. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof/aluminiu dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding.  Het bordje is verkrijgbaar in standaard afmetingen van..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
   Dit blauwe bordje met het pictogram van een dame is bedoeld om een ruimte met een douche voor dames aan te duiden. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of aluminium dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding. Naast de stand..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit blauwe bordje met het pictogram van een heer is bedoeld om een ruimte met een douche voor heren aan te duiden.  Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of aluminium dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding. Het bordje is ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit bordje met het pictogram voor het aanduiden van een ruimte met een wc/toilet is een essentieel onderdeel van elke openbare of commerciële ruimte. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het een du..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dames pictogrammen bordje voor openbare ruimtesHet is belangrijk om in openbare ruimtes zoals kantoren, restaurants, hotels en winkelcentra duidelijk aan te geven welke ruimtes bestemd zijn voor dames. Met dit blauwe dames bordje met pictogram van een dame is het eenvoudig om de juist..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Op zoek naar een professioneel ogend bordje om de ruimte voor heren aan te geven? Zoek niet verder dan ons Heren bord. Dit bordje is gemaakt van stevig 2mm dik kunststof of 3mm dik dibond aluminium en voorzien van een hoogwaardige UV-print, waardoor het een duurzame en professionele uitstraling ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit pictogram bord is bedoeld om aan te geven dat een bepaalde ruimte geschikt is voor mindervaliden. Het bord heeft een blauwe achtergrond en toont een afbeelding van een persoon in een rolstoel. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een aangepast toilet of kleedruimte aan te duiden. Het..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit mindervaliden toilet bord is een belangrijk hulpmiddel om aan te geven welke ruimtes geschikt zijn voor mensen met een beperking. Het bordje heeft een blauwe achtergrond en toont een duidelijke afbeelding van een persoon in een rolstoel. Hierdoor is het gemakkelijk te herkennen en te begrijp..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het pictogram voor het aanduiden van een ruimte met een wc/toilet en een pijl naar links is een essentieel onderdeel van elke openbare of commerciële ruimte waar de locatie van het toilet niet direct zichtbaar is. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het pictogram van een toilet en een pijl naar rechts is perfect om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich naar rechts bevindt. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het duurzaam en ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit hoogwaardige dames en heren wc bordje is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en professioneel vormgegeven. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het bordje duurzaam en weerbestendig is. Het bordje is verkrijgbaar in verschill..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het pictogram van een toilet en een trap naar linksboven is een handig hulpmiddel om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich bevindt bovenaan de trap aan de linkerkant. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een k..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
    Het bordje wordt geleverd met zelfklevend tape of schroeven, afhankelijk van uw voorkeur. ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het pictogram van een toilet en een trap naar rechtsboven is een handig hulpmiddel om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich bevindt bovenaan de trap aan de rechterkant. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitati..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Een WC bordje met een pijl naar rechts onder is een handig en duidelijk pictogram om aan te geven waar de dichtstbijzijnde toiletten zich bevinden, vooral als deze zich op een andere verdieping of aan het einde van een gang bevinden. Dit bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibon..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het WC toilet om de hoek links pictogram is ontworpen om mensen te helpen de weg te vinden naar een toilet dat zich om de hoek links bevindt. Het pictogram is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het zeer geschikt is voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, kanto..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het WC toilet om de hoek rechts pictogram is ontworpen om mensen te helpen de weg te vinden naar een toilet dat zich om de hoek rechts bevindt. Het pictogram is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het zeer geschikt is voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, kantoren, luc..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit Pictogram brandblusser bordje is een belangrijk onderdeel van de veiligheid in openbare gebouwen, kantoren, scholen, zorginstellingen en andere openbare ruimtes. Het bordje bevat een duidelijk pictogram van een brandblusapparaat met vlam, waardoor de locatie van de blusser eenvoudig en snel ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Het Pictogram Brandmelder Handmelder bordje is een essentieel onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in openbare gebouwen, kantoren, scholen, zorginstellingen en andere openbare ruimtes. Het bordje is voorzien van een duidelijk pictogram van een handbrandmelder met vlam, waardoor de locatie v..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Pictogram brandslanghaspel bordje. Bordje met pictogram van een brandslanghaspel met vlam voor het aanduiden van de locatie van de haspel. Kan worden geplaatst op een muur, wand of raam, maar kan ook worden gebruikt op een brandslanghaspelkast. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig 2mm dik k..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit zelfklevende deurbordje met de tekst 'Archief' is perfect voor het aangeven van een archief- of opslagruimte. Het heeft een stijlvolle uitstraling en is gemakkelijk en snel te plaatsen. Het deurbordje heeft een standaard afmeting van 150x50mm en is gemaakt van PVC met een dikte van..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
Bescherm uw pand met ons hoogwaardige camerabewaking bordje van Pickup. Dit zelfklevende deurbordje heeft een afmeting van 15 bij 5 cm en is gemaakt van stevig PVC.Met ons professionele camerabewaking bordje wijst u bezoekers op de aanwezigheid van bewakingscamera's en laat u zien dat uw pand go..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
1 - 25 van 25 (1 pagina's)

PICTOGRAMMEN: VEILIGHEID, INFORMATIE EN MEER

Als u op zoek bent naar hoogwaardige pictogrammen borden voor uw bedrijf, kantoor, school, winkel of andere faciliteit, dan bent u bij 123huisnummerbordje.nl aan het juiste adres. Onze borden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Of u nu op zoek bent naar veiligheidspictogrammen om de veiligheid van uw werknemers en klanten te waarborgen, of naar brandpictogrammen om in geval van nood snel de juiste uitgang te kunnen vinden, wij hebben een ruim assortiment om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze pictogrammen borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder het sterke en duurzame Dibond en het flexibele PVC. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren. Zo kunt u de borden volledig aanpassen aan de stijl en inrichting van uw faciliteit.

 Bij 123huisnummerbordje.nl zijn bevestigingsmaterialen standaard inbegrepen bij de pictogrammen borden. Dit betekent dat de benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd met de borden. Wij bieden echter wel de mogelijkheid om extra bevestigingsmaterialen bij te bestellen, zoals schroeven, pluggen en dubbelzijdig tape, zodat u de borden veilig en gemakkelijk kunt monteren. Onze klantenservice kan u hierbij adviseren en helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

 

VERSCHILLENDE SOORTEN PICTOGRAMMEN

Naast de standaard veiligheidspictogrammen bieden wij ook speciale borden aan voor verschillende situaties. Zo hebben wij bijvoorbeeld pictogrammen borden voor het aanduiden van niet-roken zones, borden voor het aangeven van nooduitgangen, en zelfs pictogrammen voor het aangeven van EHBO-kits en AED's.

Bij 123huisnummerbordje.nl kunt u terecht voor een uitgebreide selectie aan pictogrammen borden. Ons assortiment omvat onder andere veiligheidspictogrammen, verbodsborden, nooduitgang borden, informatieborden, brand pictogrammen, vluchtwegaanduidingen, pictogram eten, auto pictogrammen, niet parkeren pictogram, informatieborden, wc borden, pictogram douche en nog meer sorten pictogram borden. 

Bij 123huisnummerbordje.nl geloven wij dat veiligheid en duidelijkheid de hoogste prioriteit hebben. Daarom bieden wij niet alleen een ruim assortiment aan pictogrammen borden, maar ook advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste borden kiest voor uw specifieke behoeften. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze. 


Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw pictogrammen borden bij 123huisnummerbordje.nl. Wij garanderen snelle verzending en een uitstekende klantenservice.