Menu
Winkelwagen

Informatieborden

Dit kwalitatieve kunststof bordje is perfect voor het aanduiden van een plek waar afval gedeponeerd kan worden. Het bordje heeft een blauwe kleur en bevat een duidelijk pictogram van een afvalbak.   Bij het bestellen van dit product kunt u kiezen welk materiaal u wilt gebruiken, afhank..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Laten we uw tekstbord van 10 x 10 cm met een dikte van 2 mm afdrukken volgens uw wensen. U vertelt ons welke tekst/naam/slogan/afbeelding/logo u wilt, en wij zullen de afdruk op de gewenste manier maken en naar u opsturen. We kunnen een van de lettertypen en kleuren uit het sjabloon kiezen om de..
14,90€
Excl. BTW:12,31€
Onze op maat gemaakte plastic tekstborden zijn de ideale keuze om uw boodschap kracht bij te zetten en de aandacht te trekken. Met een afmeting van 15 x 15 cm en een dikte van 2 mm bieden deze tekstborden voldoende ruimte om uw tekst, naam, slogan, afbeelding of logo duidelijk en opvallend weer ..
17,90€
Excl. BTW:14,79€
Op maat gemaakte plastic tekstborden - Trek de aandacht met uw boodschap Hoogwaardige tekstborden op maat voor een krachtige boodschapMet onze op maat gemaakte plastic tekstborden heeft u de ideale keuze om uw boodschap kracht bij te zetten en de aandacht te trekken. Deze tekstb..
24,90€
Excl. BTW:20,58€
Maak indruk met op maat gemaakte plastic tekstbordenVal op en communiceer uw boodschap op een krachtige manier met onze op maat gemaakte plastic tekstborden. Of u nu reclame maakt voor uw bedrijf, aanwijzingen geeft op een evenement, of gewoon een persoonlijke boodschap wilt delen, onze tekstbor..
29,90€
Excl. BTW:24,71€
Geef uw boodschap de aandacht die het verdient met onze op maat gemaakte plastic tekstbordenOnze op maat gemaakte plastic tekstborden zijn de perfecte keuze om uw boodschap kracht bij te zetten en de aandacht te trekken. Met een afmeting van 29 x 29 cm en een dikte van 2 mm bieden deze teks..
34,90€
Excl. BTW:28,84€
Op maat gemaakte tekstborden voor al uw communicatiebehoeftenWij bieden een breed scala aan producten die volledig op maat kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een 10x20 cm tekstbord met een dikte van 2 mm of een ander formaat, wij zorgen ervoor dat het product exa..
17,90€
Excl. BTW:14,79€
Maatwerk Tekstborden voor elke gelegenheidWij bieden een uitgebreid assortiment aan producten die volledig op maat kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een tekstbord van 10x30 cm met een dikte van 2 mm of een ander formaat, wij zorgen ervoor dat het product precie..
22,90€
Excl. BTW:18,93€
Maatwerk tekstborden voor een unieke boodschapBent u op zoek naar een uniek en op maat gemaakt tekstbord om uw boodschap te laten schitteren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan tekstborden die volledig aan uw specifieke wensen kunnen worden aangepast.Of het nu ga..
22,90€
Excl. BTW:18,93€
Creëer uw eigen unieke tekstbord op maatBij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die volledig op maat kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar een tekstbord van 15x30 cm met een dikte van 2 mm of een ander formaat, wij staan garant voor een pro..
25,90€
Excl. BTW:21,40€
Creëer uw eigen unieke tekstbord op maatBij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die volledig op maat kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar een tekstbord van 15x30 cm met een dikte van 2 mm of een ander formaat, wij staan garant voor een pro..
28,90€
Excl. BTW:23,88€
Maak uw eigen unieke tekstbord!Bij ons kunt u uw eigen tekstbord van 5 x 10 cm met een dikte van 2 mm laten afdrukken, volledig volgens uw wensen. Vertel ons welke tekst, naam, slogan, afbeelding of logo u op het tekstbord wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat het op de gewenste manier wordt af..
11,90€
Excl. BTW:9,83€
Maak een statement met ons aanpasbare tekstbord!Laten we uw tekstbord van 5 x 15 cm met een dikte van 2 mm op maat afdrukken volgens uw specifieke wensen. Bij ons kunt u aangeven welke tekst, naam, slogan, afbeelding of logo u op het tekstbord wilt hebben, en wij zorgen ervoor dat het precies n..
11,90€
Excl. BTW:9,83€
Waarschuwingsbord "Betreden op eigen risico" - Duurzaam en OpvallendWaarschuw bezoekers en gasten voor mogelijke risico's met ons hoogwaardige "Betreden op eigen risico" tekstbord. Dit bord, vervaardigd uit stevig kunststof forex materiaal, biedt een prominente herinnering aan de verantwoordelij..
15,90€
Excl. BTW:13,14€
Ingang om de Hoek met Pijl Links Kunststof TekstbordDit hoogwaardige kunststof tekstbord is speciaal ontworpen om de ingang van uw bedrijf, kantoor of andere locatie op een opvallende en professionele manier aan te duiden. Met de duidelijke tekst "Ingang om de Hoek" en de pijl naar links wordt d..
15,90€
Excl. BTW:13,14€
Ingang om de Hoek met Pijl Rechts Kunststof TekstbordDit kunststof tekstbord met de tekst "Ingang om de Hoek" en een pijl naar rechts is perfect voor het aangeven van de ingang van een bedrijf of elke andere locatie die zich om de hoek bevindt en moeilijk te vinden is. Met dit bord kunt u bezoek..
15,90€
Excl. BTW:13,14€
Waarschuwingsbord "Verboden Rijwielen te Plaatsen" - Duidelijke Informatie en Lange LevensduurOns hoogwaardige kunststof tekstbord "Verboden Rijwielen te Plaatsen" biedt een krachtige visuele herinnering aan bezoekers en gasten om geen fietsen te plaatsen op de aangewezen locatie. Met een compac..
15,90€
Excl. BTW:13,14€
   Dit blauwe bordje is speciaal ontworpen om aan te geven dat er in een bepaalde ruimte informatie verkrijgbaar is. Het bordje is gemaakt van kunststof/aluminium dibond en is voorzien van een kwalitatieve UV printen, waardoor het een duurzame en professionele uitstraling heeft. &..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit bordje met het pictogram van een persoon met kind is een ideale oplossing om de locatie van een verzorgingsruimte voor baby's en kleine kinderen aan te geven. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en is voorzien van een kwalitatieve UV-print, waa..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Met onze tekstbord kunststof ontwerp-module kun je eigen unieke tekstbord samenstellen met afmeting 10 x 5 x 0,2cm. Je kunt aangeven wat de tekst is die bedrukt moet worden. De achtergrond, lettertype en tekstkleur zijn zoals afgebeeld. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waronder zwar..
11,90€
Excl. BTW:9,83€
Onze tekstbord kunststof ontwerp-module maakt het gemakkelijk om je eigen unieke tekstbord samen te stellen met afmetingen van 15 x 5 x 0,2cm. Je kunt zelf bepalen welke tekst er op het bord moet worden gedrukt. De achtergrond, het lettertype en de tekstkleur zijn standaard, maar je kunt kiezen ..
11,90€
Excl. BTW:9,83€
 Met onze tekstbord kunststof ontwerp-module kun je eigen unieke tekstbord samenstellen met afmeting 10 x 10 x 0,2cm. Je kunt aangeven wat de tekst is die bedrukt moet worden. De achtergrond, lettertype en tekstkleur zijn zoals afgebeeld. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waronder zwa..
14,90€
Excl. BTW:12,31€
  Dit blauwe bordje is bedoeld voor het aanduiden van een ruimte met een douche. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof/aluminiu dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding.  Het bordje is verkrijgbaar in standaard afmetingen van..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
   Dit blauwe bordje met het pictogram van een dame is bedoeld om een ruimte met een douche voor dames aan te duiden. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of aluminium dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding. Naast de stand..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit blauwe bordje met het pictogram van een heer is bedoeld om een ruimte met een douche voor heren aan te duiden.  Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of aluminium dibond en heeft een kwalitatieve zeefdruk voor een duidelijke en langdurige aanduiding. Het bordje is ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
  Dit bordje met het pictogram voor het aanduiden van een ruimte met een wc/toilet is een essentieel onderdeel van elke openbare of commerciële ruimte. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het een du..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dames pictogrammen bordje voor openbare ruimtesHet is belangrijk om in openbare ruimtes zoals kantoren, restaurants, hotels en winkelcentra duidelijk aan te geven welke ruimtes bestemd zijn voor dames. Met dit blauwe dames bordje met pictogram van een dame is het eenvoudig om de juist..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Op zoek naar een professioneel ogend bordje om de ruimte voor heren aan te geven? Zoek niet verder dan ons Heren bord. Dit bordje is gemaakt van stevig 2mm dik kunststof of 3mm dik dibond aluminium en voorzien van een hoogwaardige UV-print, waardoor het een duurzame en professionele uitstraling ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit pictogram bord is bedoeld om aan te geven dat een bepaalde ruimte geschikt is voor mindervaliden. Het bord heeft een blauwe achtergrond en toont een afbeelding van een persoon in een rolstoel. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een aangepast toilet of kleedruimte aan te duiden. Het..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit mindervaliden toilet bord is een belangrijk hulpmiddel om aan te geven welke ruimtes geschikt zijn voor mensen met een beperking. Het bordje heeft een blauwe achtergrond en toont een duidelijke afbeelding van een persoon in een rolstoel. Hierdoor is het gemakkelijk te herkennen en te begrijp..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het pictogram voor het aanduiden van een ruimte met een wc/toilet en een pijl naar links is een essentieel onderdeel van elke openbare of commerciële ruimte waar de locatie van het toilet niet direct zichtbaar is. Het bordje is vervaardigd van hoogwaardig kunststof of dibond..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het pictogram van een toilet en een pijl naar rechts is perfect om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich naar rechts bevindt. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het duurzaam en ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit hoogwaardige dames en heren wc bordje is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol en professioneel vormgegeven. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een kwalitatieve UV-print, waardoor het bordje duurzaam en weerbestendig is. Het bordje is verkrijgbaar in verschill..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het pictogram van een toilet en een trap naar linksboven is een handig hulpmiddel om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich bevindt bovenaan de trap aan de linkerkant. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een k..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
    Het bordje wordt geleverd met zelfklevend tape of schroeven, afhankelijk van uw voorkeur. ..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het pictogram van een toilet en een trap naar rechtsboven is een handig hulpmiddel om aan te geven waar zich een toiletruimte bevindt die zich bevindt bovenaan de trap aan de rechterkant. Het bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibond aluminium en voorzien van een kwalitati..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Een WC bordje met een pijl naar rechts onder is een handig en duidelijk pictogram om aan te geven waar de dichtstbijzijnde toiletten zich bevinden, vooral als deze zich op een andere verdieping of aan het einde van een gang bevinden. Dit bordje is gemaakt van hoogwaardig kunststof of dibon..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
 Dit bordje met het WC toilet om de hoek links pictogram is ontworpen om mensen te helpen de weg te vinden naar een toilet dat zich om de hoek links bevindt. Het pictogram is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het zeer geschikt is voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, kanto..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit bordje met het WC toilet om de hoek rechts pictogram is ontworpen om mensen te helpen de weg te vinden naar een toilet dat zich om de hoek rechts bevindt. Het pictogram is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het zeer geschikt is voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, kantoren, luc..
6,90€
Excl. BTW:5,70€
Dit zelfklevende deurbordje met de tekst 'Archief' is perfect voor het aangeven van een archief- of opslagruimte. Het heeft een stijlvolle uitstraling en is gemakkelijk en snel te plaatsen. Het deurbordje heeft een standaard afmeting van 150x50mm en is gemaakt van PVC met een dikte van..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
Bescherm uw pand met ons hoogwaardige camerabewaking bordje van Pickup. Dit zelfklevende deurbordje heeft een afmeting van 15 bij 5 cm en is gemaakt van stevig PVC.Met ons professionele camerabewaking bordje wijst u bezoekers op de aanwezigheid van bewakingscamera's en laat u zien dat uw pand go..
5,90€
Excl. BTW:4,88€
1 - 41 van 41 (1 pagina's)

INFORMATIEBORDEN - VERKEERSBORDEN, VERBODS BORDEN en MEER

Bent u op zoek naar informatieborden om uw bedrijf, kantoor of woning beter te organiseren? Bij 123huisnummerbordje.nl hebben we een uitgebreid assortiment informatieborden in verschillende categorieën, zoals verkeersborden, verbodsborden, pijlborden, pictogrammen voor douche en nog veel meer.

 

Onze informatieborden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, waaronder aluminium, kunststof en PVC. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing bieden voor elke situatie.

 

Daarnaast leveren wij bevestigingsmaterialen mee zodat u de borden veilig en gemakkelijk kunt monteren. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.


INFORMATIEBORDEN IN VERSCHILLENDE FORMATEN EN MATERIALEN BIJ 123huisnummerbordje.nl

Kies uit verschillende formaten en materialen, en bestel vandaag nog uw informatieborden bij 123huisnummerbordje.nl. Snelle levering en een uitgebreid assortiment verzekerd. 

Bij 123huisnummerbordje.nl profiteert u van snelle levering en scherpe prijzen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om u de best mogelijke winkelervaring te bieden. Bekijk ons assortiment informatieborden en bestel vandaag nog!